F.A.Q.

Heeft u een vraag? Wellicht is het antwoord al gegeven. Kijk in onderstaande lijst of u vraag voorkomt.

Smart-site is een zeer gebruikersvriendelijk CMS. In veel gevallen vragen klanten ons echter om de initiële site over te zetten of te realiseren. In dat geval worden door ons de benodigde werkzaamheden ingeschat en berekenen we dit door als Setup Fee.

Om uw huidige website over te zetten kunt u gebruik maken van de functie 'inhoud weghalen'. Hiermee kunt u 1 of meerdere pagina's uit uw huidige site importeren, of delen van pagina's als content in uw nieuwe site toevoegen.

Om uw site elke maand in de lucht te kunnen houden en daarbij de beschikbaarheid te kunnen garanderen wordt Smart-site gehost in de cloud. Hier zitten kosten aan verbonden die we doorrekenen aan al onze klanten. Tevens wordt Smart-site continue doorontwikkeld. Nieuwe mogelijkheden worden voor u hiermee automatisch toegankelijk en kunt u deze direct gebruiken.

Met behulp van insite kunt u zelf eenvoudig marketing campagnes aanmaken. Hiermee kunt u uw bezoeker op basis van bepaalde triggers van specifieke content voorzien. Bijvoorbeeld het tonen van een persoonlijke boodschap aan klanten die voor het eerst op uw site komen, het tonen van een specifieke boodschap aan mobiele gebruikers, het kunnen attenderen op aanbiedingen etc.